Saga Park blir et godt sted å bo

Saga Park blir et godt sted å bo

Scroll for å lese mer

  • Trondheim

På Saga Park skal det være godt å bo. Her legges mye til rette for god trivsel og en enklere hverdag med egen park, sykkelverksted og gode kvaliteter som vannbåren gulvvarme og automatisk energiavlesning.

Som et hjerte i prosjektet kommer en lun og trivelig park midt mellom husene. Her er det rom for aktiviteter for alle aldersgrupper; sittegrupper som inviterer til en prat med naboen, utegrill for fine sommerkvelder, lekeapparater for de minste og store grøntområder med plass til å nyte en god bok alene. Fasadene er kledd i fine naturmaterialer som teglsten, glass og tre i varierte fargetoner. Dette gir en varm og god atmosfære.

Enkel hverdag også med sykkel 
Her skal det være enkelt å leve, også uten bil. Ved innkjøringen til parkeringskjelleren er det plassert sykkelparkering med vaskemuligheter, og et lite verksted for små sykkelreperasjoner. Fra Saga Park kan du også bruke sykkelen din vinterstid, med hovedsykkeltrase ned mot Trondheim Sentrum. Metrobussen rett til Trondheim sentrum passerer også forbi prosjektet, og Heimdal Stasjon ligger kun 200 meter unna, så her er kollektivmulighetene gode. Foretrekker du el-bil, så er det opplegg for tilkobling med ladestasjon på samtlige parkeringsplasser.

Gode kvaliteter 
Innvendig i leiligheten er det også mange gode kvaliteter. Alle leiligheter har vannbåren varme i gulv. Dette gir en jevn og god varme, og du kan møblere friere da ingen plass på vegger eller gulv tas opp til radiatorer for oppvarming. Kjøkken leveres av HTH, med ventilator type Orion fra Røroshetta. Ventilator leveres med integrert komfyrvakt, slik at du slipper separat sensor plassert på vegg.

Effektive energiløsninger
Det er fjernavlesning på forbruk av energi til oppvarming og tappevann, noe som innebærer at avlesning skjer automatisk og at du får faktura kun basert på eget reelt forbruk. Med de nye fjernavlesningssystemene også på strøm, trenger du som beboer på Saga Park hverken å huske på å lese av strøm eller fjernvarme, eller være bekymret for at du betaler for mye.

Tilbake