Vestvendte utsiktsleiligheter

Vestvendte utsiktsleiligheter

Scroll for å lese mer

Å bo på Sandsli 360 blir ekstra flott. En vestvendt utsiktstomt på høyden over Håvardstunvatnet gir et fantastisk utgangspunkt for et godt sted å bo. Men i tillegg er det lagt inn mange flotte kvaliteter.

Her kommer et variert utvalg med 2- til 4-roms leiligheter som passer både for deg som skal kjøpe din første bolig, barnefamilier og deg som ønsker å
nedskalere fra enebolig til leilighet.

Utsiktsleiligheter og penthouse
Det er flere leiligheter som får fantastisk utsikt. Den fremste delen av langhuset nærmes vannet krager ut hele ni meter og svever nærmes over skogen. Trekanthuset beliggende mot veien har 7 etasjer med mange hjørneleiligheter som gir utsyn i flere himmelretninger. Toppleiligheten er ekstra verdt å merke seg. Her får du hele etasjen for deg selv – med heis direkte til leiligheten din og en storslått takterrasse.

Penthouse med storslått takterrasse

Kvalitetsmaterialer
Leilighetsbyggene som ligger nærmest veien vil få litt mer urbane fasadematerialer som tegl og platekledning. Byggene som strekker seg ned mot vannet får en mer naturlig trefasade som spiller på lag med naturen rundt. 

Uteområder og snarvei til Bybanen
I landskapet rundt bygningene lages ulike hager og uteplasser med utsikt, skjermet fra veien, men åpent mot skogen. En ny gangsti mot Bybanen vil slynge seg ned mot og rundt vannet og bort til Sandslivegen.

Felleslokaler og kontorplasser
I Sandsli 360 er det planlagt flere fellesrom som alle kan benytte seg av – et kontorlandskap med 4 frie kontorplasser, et pick-up point med kjølerom hvor du kan få levert pakker og matvarer og et stort fellesrom med kjøkken, spisesone og sofakrok.

Felleslokale med kjøkken, spisesone og sofakrok
Stort felleslokale med kjøkken, spisesone og sofakrok.

 

Smarthus-funksjon fra Futurehome
Alle leilighetene leveres med en «GET Smart»-modul. Det betyr at leilighetene er tilrettelagt for smarthus-funksjoner fra Futurehome allerede før du flytter inn. Slik kan du velge de smarthusløsningene du selv ønsker mot et pristillegg.

Mer om nye boliger på Sandsli 360 her >>

 

Tilbake

Kontakt:

Meld din interesse her

Legg igjen ditt navn og kontaktdata her så holder vi deg oppdatert om Sandsli 360.