Flytt inn på den fineste tomta på Sandsli!

Oversiktsbilde av Selvaag Boligs prosjekt Sandsli 360 og naturen rundt i Bergen

Flytt inn på den fineste tomta på Sandsli!

Scroll for å lese mer

På Sandsli 360 får du nydelig utsikt og nærhet til naturen, og moderne løsninger som smarthusfunksjoner, felles kontorlandskap, pick-up point med kjølerom og felleslokale.

Stort utvalg av 2- til 4-roms leiligheter helt i skogkanten.

Boligene passer både for barnefamilier, deg som skal kjøpe din første bolig, og deg som vil nedskalere fra enebolig til leilighet.

Nærhet til naturen

Drømmer du egentlig om å bo i skogen, men vil ikke gi slipp på komforten du får i en moderne leilighet?

Sandsli 360 ligger helt inntil skogen på høyden over det vakre Håvardstunvatnet. Velger du en leilighet mot vannet, ser du nærmest bare natur så langt øyet rekker. Fra hagene og gårdsplassene skal det gå en natursti gjennom skogen og ned til vannet, og derfra videre til bybanen. Med den kommer du deg til Bergen sentrum på 40 minutter, eller til Flesland på under 10.

Uteområdene rundt husene får koller, vannspeil og planter. «Det er naturen som spiller hovedrollen her», sier landskapsarkitekt Grete Evenstad.

Utsiktsleiligheter og penthouse

Mange av leilighetene får fantastisk utsikt! Den fremste delen av Langhuset, som ligger nærmest vannet, stikker hele ni meter utover og svever over skogen.

Trekanthuset er plassert mot veien, og har mange hjørneleiligheter med utsyn i flere himmelretninger. Toppleiligheten er det ekstra verdt å merke seg. Her får du hele etasjen for deg selv, med heis direkte inn i leiligheten din og en storslått takterrasse (SOLGT).

Og solforholdene? De blir så bra at vi har lagd en interaktiv modell for å vise deg. Bare se selv!

Takterrasse på Sandsli 360 i Bergen

HTH-kjøkken med Siemens hvitevarer

Kjøkkeninnredningen er det kvalitetsleverandøren HTH som står for. Du får moderne hvite fronter og detaljer som svarte håndtak, nedfelt vask, ledspotter under overskapene og demping i alle skuffer og skap. Integrerte hvitevarer fra Siemens er inkludert.

Ønsker du andre farger og løsninger? Er du tidlig ute med boligkjøpet, får du flere valgmuligheter.

Smarthus-funksjon fra Futurehome

Alle leilighetene leveres med en «GET Smart»-modul. Det betyr at boligene er tilrettelagt for smarthusfunksjoner fra Futurehome allerede før du flytter inn. Du velger de smarthusløsningene du selv ønsker, mot et pristillegg. Hvis du trenger flere funksjoner senere, kan du enkelt oppgradere også etter overtagelsen. Smartløsningene styrer du enkelt med en app.

Du kan for eksempel få med:

  • varmestyring – skru ned varmen om natten
  • lysstyring – sensorer for eksempel i gangen og på badet
  • elektronisk dørlås

Smart, ikke sant?

Kontorplasser til fri benyttelse

Vi planlegger flere fellesrom i Sandsli 360, blant annet et kontorlandskap med 4 frie kontorplasser, et lite kjøkken, toalett og garderobe. Praktisk når du egentlig ikke trenger å dra på kontoret, men gjerne vil ut av leiligheten en stund.

Pickup-point med kjølerom

Ved siden av kontorlokalet bygger vi et rom der du kan få levert både pakker og mat. Tenk så deilig at dagligvarene står kjølig og venter på deg når du kommer hjem!

Fellesrom med kjøkken

I trinn tre kommer det et stort fellesrom med kjøkken, spisesone og sofakrok. Supert til sosiale tilstelninger i sameiet, eller til private sammenkomster.

Under 34? Kun 50 000 i forskudd!

Ingenting er deiligere enn å flytte for seg selv! Ingen som maser. Ingen som roter. Og akkurat nå trenger du bare 50 000,– i forskudd for å flytte inn i Sandsli 360!

Tilbudet gjelder nye kjøpere mellom 18 og 34 år som planlegger å bo i leiligheten selv. Obs! Du må fremlegge finansieringsbevis for hele kjøpesummen.

Les mer om forskuddsordningen

Velg din bolig på Sandsli 360

Prospekt for Sandsli 360 trinn 1
Prospekt for Sandsli 360 trinn 2

Bruk vår boligvelger til å finne din bolig på Sandsli 360.

Tilbake

Ja, jeg er interessert!

Hold meg oppdatert om Sandsli 360.