Ingen oppussing!

Ingen oppussing!

Mann med lik skjorte som avrevet tapet. Foto

www.istockphoto.com/RgStudio

  • Nyboligfordeler
  • Film

Med nybolig slipper du både små og store oppussingsprosjekter. Du flytter bare rett inn!

Kjøper man et oppussingsobjekt, vet alle hva det innebærer – eller kanskje det er akkurat det man ikke gjør? Det er en stor jobb, som krever tid, energi og som ofte blir dyrere enn forventet.

Noen elsker slike store prosjekter, som man kanskje aldri blir helt ferdig med, men de fleste av oss foretrekker alt mest mulig klart fra starten av. Så hvorfor ikke unngå oppussingsfella og kjøpe alt helt nytt? Nybolig er uansett mer forutsigbart.

Alt går til boliglån

Kanskje har du tatt opp lån til maksgrensa, men ser behovet for oppussing først etter du har flyttet inn og pengene er “brukt opp”? 

Det er greit å vite at i den nye boliglånsforskriften som trådte i kraft 1. januar i år, som sier at du ikke kan låne mer enn fem ganger årlig bruttoinntekt, menes total gjeld inkludert f.eks forbruksgjeld og studiegjeld. Det er en utfordring om du også får behov for å ta opp lån til oppussing.

Skape personlig preg

I en splitter ny leilighet er det ingen spikerhull å tette igjen og ingen flater som skal sparkles og slipes i flere omganger. Ønsker du prege boligen med dine personlige valg kan dette bestilles gjennom tilvalgsprosessen. Boligen tilpasses da dine ønsker, men er likevel helt klar ved innflyttingstidspunktet.

års garanti på nybolig

Boligene kommer med 5 års nyboliggaranti som del av standard kontrakt. Boligprosjektet har egen kundekonsulent som kjenner prosjektet godt, og som vil holde deg oppdatert om boligen din før, under og etter ferdigstillelse. 

 

 

Tilbake