Enklere boligkjøp

Enklere boligkjøp

Ungt par kjøper bolig uten stress og budrunde. Foto.

Foto: www.istockphoto.com/fizkes

  • Nyboligfordeler
  • Film

Visning på bruktbolig kan være en hektisk opplevelse. Tiden er begrenset og det er ofte mange om meglers oppmerksomhet. Det kan være vanskelig å bli godt nok kjent med boligen som kanskje skal bli din livs investering.

Kjøper du nybolig, slipper du masete visninger. 

Forutsigbar kjøpsprosess

Mange tenker at det å kjøpe bolig er en tøff og langvarig prosess. Men du trenger absolutt ikke slite deg gjennom visning på visning, budrunde på budrunde. Våre boliger bygges mens du venter, her kan du vurdere hele tilbudet og velge den boligen som passer ditt behov best.

Boligene våre selges vanligvis til fast pris. Kjøpet starter med et møte med en av våre selgere, som forklarer hvordan kjøp av nybolig foregår og gir råd om finansiering.

Ingen skjulte kostnader

Når du kjøper bruktbolig påløper det kostnader på kjøpesummen utover annonsert pris. Den største ekstrautgiften og avgiften du vil få er dokumentavgift, som er fastsatt til 2,5 prosent av kjøpesummen.

Kjøper du nybolig, beregner man dokumentavgift kun av leilighetens andel av tomteverdi. Det vil si at en leilighet til 5 millioner vil koste ytterligere 125 000 kroner i bruktmarkedet, mens avgiften for en tilsvarende nybolig er cirka 10 000 kroner. 

Egentid med selger

Vi har egne selgere som kun jobber med våre boliger, og dermed kjenner boligene ut og inn. Du kan selvsagt avtale et møte med en av dem, akkurat når det passer deg.

Du kan dermed vurdere beliggenhet, standard og planløsning i ro og mak, uten stressende budrunder og hektisk visning.

Tilbake